Werknemer Werkgever

Talent blijven benutten

Krosto SeniorPlus is een dienst van Krosto, specialist in het bemiddelen van professionals. Met SeniorPlus bieden we een oplossing voor een situatie waar steeds meer werkgevers tegenaan lopen:  het personeelsbestand wordt ouder, waardoor ervaring in hoog tempo wegvloeit. 

Met SeniorPlus kunnen werkgevers blijven profiteren van de kwaliteiten van hun ervaren medewerkers, nadat deze de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt. We werken hiervoor met tijdelijke contracten, waarbij wij alle financiële risico's op ons nemen. Verdwenen zijn de risico's van opvolgend werkgeverschap.

Uitkomst

Ook voor medewerkers is SeniorPlus een uitkomst. Zij blijven hun talenten benutten en verdienen een aanvullend salaris naast hun opgebouwde pensioen en de AOW-uitkering.

Als geen ander

Krosto is sinds 2004 gespecialiseerd in werving, selectie en detachering. Wij bemiddelen in diverse branches, met een sterke focus op technische vakmensen. Met SeniorPlus introduceren wij een dienst die speciaal is bedoeld voor situaties waarin werkgever en werknemer elkaar al jaren geleden hebben gevonden. Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk kennis en ervaring zijn. 

Website van Krosto

Bel mij terug

Wij vertellen u graag meer.

Paul van Vlissingenstraat 4H
1096 BK Amsterdam
T (020) 58 00 390
F (020) 58 00 399
seniorplus@krosto.nl

Voor werknemers

  • Aanvullend salaris naast opgebouwd pensioen en AOW
  • Blijven doen waar u goed in bent en plezier in hebt
  • Een betrokken en vitaal leven

Twitter

  • senior_plus - 9 jaren geleden

    Van de werkenden tussen 60-65 wil ruim 73% doorwerken na 65 jaar! Werkgevers: Juich dit toe! Het is Win-Win! Check: http://t.co/yK0LM3US