Werknemer Werkgever

Een uitgelezen kans

Krosto SeniorPlus is dé uitkomst voor gemotiveerde werknemers die (bijna) met pensioen gaan. Dankzij een flexibel contract kunt u zich blijven inzetten voor uw werkgever. En dat is prettig voor iedereen. 

Als ervaren kracht weet u als geen ander de weg binnen het bedrijf. De kans is groot dat u een cultuurdrager bent en dat u dikwijls uw kennis en ervaring inzet voor uw jongere collega's. Zou het niet geweldig zijn wanneer u dat kunt blijven doen, ook wanneer u de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt?

Uitkomst

Zo eenvoudig als dat voorstel klinkt, is het allerminst. Voor uw werkgever zijn er namelijk nogal wat haken en ogen verbonden aan een werknemer die na zijn 65ste doorwerkt. Gelukkig biedt Krosto SeniorPlus uitkomst. Wij zorgen voor een flexibel contract, zodat u aan de slag blijft en uw werkgever geen enkel risico loopt.

Geen verrassingen

Met SeniorPlus van Krosto blijft alles bij het oude. Zo maakt u de inhoudelijke werkafspraken nog steeds met uw huidige werkgever. Het enige dat verandert is uw salaris, dat u voortaan krijgt van Krosto. Dat is alles.

Talenten benutten

Krosto SeniorPlus is een uitgelezen kans een inkomen te genereren naast uw opgebouwde pensioen en de AOW-uitkering. Bovendien helpt onze dienst u bij een betrokken en vitaal leven, waarin u uw talenten blijft benutten.  

Vraag nu aan

Wilt u het heft in eigen hand nemen? Dat kan! Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij tijdig afspraken kunnen maken met uw werkgever. Vul het formulier in of bel (020) 58 00 390.   

Bel mij terug

Wij vertellen u graag meer.

Paul van Vlissingenstraat 4H
1096 BK Amsterdam
T (020) 58 00 390
F (020) 58 00 399
seniorplus@krosto.nl

Voor werknemers

  • Aanvullend salaris naast opgebouwd pensioen en AOW
  • Blijven doen waar u goed in bent en plezier in hebt
  • Een betrokken en vitaal leven

Twitter

  • senior_plus - 9 jaren geleden

    Van de werkenden tussen 60-65 wil ruim 73% doorwerken na 65 jaar! Werkgevers: Juich dit toe! Het is Win-Win! Check: http://t.co/yK0LM3US